De vineri până duminică vă invităm la 🌷FESTIVALUL DELICIILOR🌷. Preparate savuroase din meniul de aprilie, printre care veți regăsi coaste de vițel, shakshuka, burger de vită cu foie gras, tigaie cu fructe de mere, 🍨 deserturi savuroase precum millefeuille, flan au chocolat sau profiteroles și 🍷 băuturi artizanale.
MENIU FESTIVALUL DELICIILOR

🍽 Pe lângă savurosul meniul PIQUANT APETISANT, abia lansat, vă propunem 🐰 iepure în vin cu sosuri aromate și deserturi speciale create de Chef Cristian Rușanu cu ocazia Simfoniei Lalelelor.

FESTIVALUL DELICIILOR: DATA SI REZERVARE

FESTIVALUL DELICIILOR are loc de vineri, 21 aprilie, pana duminica, 23 aprilie. Rezervări (locuri limitate!), pe terasă sau în interior: telefonic la 0770.858.038 sau folosind formularul de mai jos.

DESPRE WEEKENDURILE TEMATICE

🍾 În fiecare weekend, propunem o nouă tematică gastronomică la PIQUANT. Urmăriți-ne pe FB & IG pentru a afla calendarul weekendurilor tematice.

🍽 PIQUANT este un restaurant-bistro, aflat în centrul Piteștiului (strada Plevnei 10, vis-a-vis de Parcul 1907). Pe lângă weekendurile tematice, vă invităm să descoperiți și meniul, actualizat lunar.

Plevnei 10, Pitești, Argeș
(în centru, lângă Parcul 1907)

Luni: 12-16
Marți – Duminică: 12-22

Rezervări Telefonice: 0770 858 038
WhatsApp

2023 PIQUANT Restaurant Pitești. Toate drepturile rezervate.